RSS

צלעות טלה עסיסיות

15 אפר
צלעות טלה עסיסיות

מנה עיקרית קסומה.

.

.

.

חומרים:

6 צלעות טלה

4 כפות שמן זית

4 כפות מיץ לימון טרי

שן שום כתושה

כף חרדל

ביצה

פלפל

מלח

פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את שמן הזית, הלימון, השום והחרדל היטב.
  2. משרים שעתיים את צלעות הטלה בתערובת.
  3. בקערה טורפים ביצה עם מלח, פלפל וכף מים קרים.
  4. ממלאים קערה נוספת בפירורי לחם.
  5. טובלים כל צלע בביצה ובפירורי לחם.
  6. מטגנים במחבת עם שמן רותח.
בתיאבון,
עומר שליבה, שף ג'ינג'י.
 
תגובה אחת

פורסם ע"י ב- 15/04/2011 ב- בשר בכתום

 

תגובה אחת ל-“צלעות טלה עסיסיות

  1. יונתן

    15/04/2011 at 11:53

    הופה! נראה טוב ממש. אני אכין

     

כתיבת תגובה