מנה עיקרית קסומה.
.
.
.
חומרים:
6 צלעות טלה
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון טרי
שן שום כתושה
כף חרדל
ביצה
פלפל
מלח
פירורי לחם
אופן ההכנה:
- מערבבים את שמן הזית, הלימון, השום והחרדל היטב.
- משרים שעתיים את צלעות הטלה בתערובת.
- בקערה טורפים ביצה עם מלח, פלפל וכף מים קרים.
- ממלאים קערה נוספת בפירורי לחם.
- טובלים כל צלע בביצה ובפירורי לחם.
- מטגנים במחבת עם שמן רותח.
יונתן
15/04/2011 at 11:53
הופה! נראה טוב ממש. אני אכין