מנה עיקרית בשרית.
חומרים:
חזה אווז
חצי כוס חרדל דיז'ון גרגירים
חצי כוס דבש
אופן ההכנה:
- חורצים שתי וערב את החלק השומני של חזה האווז.
- מחממים מחבת רחבה.
- מניחים את חזה האווז על המחבת, כאשר הצד עם השומן כלפי מטה. סוגרים את חזה האווז, ומסירים מהאש.
- בקערה מערבבים את החרדל והדבש.
- מורחים את ממרח החרדל על הצד הלא שומני של האווז.
- מניחים את האווז על תבנית, כאשר החרדל כלפי מעלה.
- מכסים בנייר אלומיניום.
- אופים בחום בינוני – 180 מעלות למשך כ-40 דקות.
- מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כעשרים דקות.
בתיאבון,
עומר שליבה, שף ג'ינג'י.