RSS

חזה אווז בחרדל

13 אפר
חזה אווז בחרדל

מנה עיקרית בשרית.

 

 

 

חומרים:

חזה אווז

חצי כוס חרדל דיז'ון גרגירים

חצי כוס דבש

 

אופן ההכנה:

  1. חורצים שתי וערב את החלק השומני של חזה האווז.
  2. מחממים מחבת רחבה.
  3. מניחים את חזה האווז על המחבת, כאשר הצד עם השומן כלפי מטה. סוגרים את חזה האווז, ומסירים מהאש.
  4. בקערה מערבבים את החרדל והדבש.
  5. מורחים את ממרח החרדל על הצד הלא שומני של האווז.
  6. מניחים את האווז על תבנית, כאשר החרדל כלפי מעלה.
  7. מכסים בנייר אלומיניום.
  8. אופים בחום בינוני – 180 מעלות למשך כ-40 דקות.
  9. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כעשרים דקות.

בתיאבון,
עומר שליבה, שף ג'ינג'י.

 
השארת תגובה

פורסם ע"י ב- 13/04/2011 ב- עוף בכתום

 

כתיבת תגובה