RSS

פסטה בולונז

19 יונ
פסטה בולונז

.

.

.

.

חומרים:

פסטה

500 ג' בשר בקר טחון

בצל קצוץ

גבעול סלרי קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

גזר קצוץ

גמבה אדומה קצוצה

שלוש שיני שום כתושות

עגבנייה קצוצה

קופסת רסק עגבניות

כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

אגוז מוסקט

אורגנו

4 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן.
  2. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל והסוכר עד לקירמול.
  3. מוסיפים את השום, הגזר והגמבה ומערבבים מעט.
  4. מפוררים במחבת את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה צבע.
  5. מוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה, העגבנייה ומתבלים.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות ומים לכיסוי.
  7. מרתיחים , ומעבירים לאש נמוכה עד להכנה.
בתיאבון,
עומר שליבה, שף ג'ינג'י.
 

כתיבת תגובה