RSS

עוף במלח גס

07 מאי
עוף במלח גס

כמה פשוטה – ככה טעימה.

.

.

.

חומרים:

עוף מחולק או שלם

4 כפות מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מניחים את העוף השלם או חלקי העוף במרכז תבנית.
  2. בכל פינה של התבנית שמים כף מלח גס.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. מכניסים את העוף לחצי שה בחום של 200 מעלות, ועוד כשעה בחום של 180 מעלות.
בתיאבון,
עומר שליבה, שף ג'ינג'י.
About these ads
 
2 תגובות

פורסם ע"י ב- 07/05/2011 ב- עוף בכתום

 

2 תגובות ל-“עוף במלח גס

  1. יוסי

    13/05/2011 at 01:26

    אחלה בלוג!

     
  2. misha30792

    16/05/2011 at 04:35

    לייק

     

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

 
הרשמה

קבל כל פוסט חדש ישירות לתיבת הדואר הנכנס.

%d בלוגרים אהבו את זה: